designkwartier

Vrienden

De Vrienden van Festival Designkwartier.

Eind 2015 is door de ondernemers van het Zeeheldenkwartier het plan geïnitieerd voor Vrienden FDK. Naast de steun van diverse fondsen (Gemeente Den Haag en culturele instellingen) krijgt het festival een helpende hand vanuit de achterban. Onder de Vrienden FDK vind je bedrijven en personen die het festival graag blijvend op de agenda zien, de meerwaarde zien voor Den Haag en personen die net als wij het belang van vormgeving zien voor onze maatschappij.
Juist met vormgeving, de kunstvorm die het dichtst bij de gebruiker en ook bij het dagelijks leven staat, is het mogelijk om veel mensen kennis te laten maken met design. We laten vooral de verhalen van de makers zien: de nieuwe perspectieven en invalshoeken van ontwerpers zetten het publiek aan tot overdenking en een nieuwe kijk op dingen. Designkwartier vertelt de verhalen van de ontwerpers weer verder…

Concreet, wat houdt het in?
Vrienden van Designkwartier dragen financieel een steentje bij aan het festival. De organisatie kan deze bijdrage inzetten voor de realisatie van het festival; denk aan het extra huren van locaties en het realiseren van verschillende presentaties tijdens het festival.

Wat ontvang je als Vriend van Designkwartier?
Naast onze warme vriendschap houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen in de designbranche en natuurlijk ook van het festival.
Organiseren we bijeenkomsten waar je natuurlijk ook voor wordt uitgenodigd, dit kan een expert-meeting zijn of een expositie of rondleiding.
Tijdens het festival ligt natuurlijk het programma overzicht voor je klaar en brengen we graag samen een toost uit.

Aanmelden kan via: project@festivaldesignkwartier.nl